Friday, March 12, 2010

Review template baru

Masuk ni kali yang ke 4 rasanya layout blog ni berubah. Kalau yang sebelum ni rasa dah best tapi lama-lama boring lak. Mungkin yang sekarang ni pun sebulan dua lagi aku tukar lain. Ok yang template sekarang ni aku suka sebab dia banyak pop up. Bila klik dia bukak page lain. Nampak seronok tengok dia keluar satu-satu. Tapi template ni aku rasa macam tak puas nak tengok sebab kecik sangat dia punya ruang. Nak baca pun macam tak puas. Lagi satu nak letak label tak boleh sebab page dia boleh bukak pop up 3 je.Rasanya tak lama aku pakai template ni..














muka blog papan hitam sebelum ni

No comments:

Post a Comment